Challenge yourself!

Jouw leven van een 7 naar een schitterende 9!

Tijdens deze Challenge laat ik jou zien hoe jij die schitterende 9 kunt creëren!

Let’s create your happiest life…

We starten met het maken van jouw persoonlijke Vision Board. Bewust kijken we naar wie je bent, wat je doet en wat jouw passies en dromen zijn. Inzicht in jezelf krijgen is hier cruciaal! Wat maakt jou écht gelukkig?

Hoe ziet jouw leukste leven eruit?

Vervolgens is het tijd om met jouw Vision Board aan de slag te gaan en jou te laten zien hoe jij jouw beeld van jouw leukste leven om kan zetten naar werkelijkheid.

Tijd voor actie!

We gaan doelen stellen, maken een concreet actieplan en pakken aan wat jou nu nog in de wegstaat om jouw leukste leven te leven!

De Challenge leert jou overtuigd te zijn van wat je wilt en waarom je het wilt én leert jou in actie te komen voor jouw geluk. Verder voorkomen we dat je ooit spijt krijgt dat je iets níet hebt gedaan.

Door de inzichten en technieken, die tijdens deze Challenge aan jou worden aangeboden, te gaan toepassen krijg je:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Doorzettingsvermogen
  • Focus
  • Durf je vaker nee te zeggen

  • Initiatief te nemen

  • Prioriteiten te stellen

Hierdoor zul je merken dat je meer tijd en energie genereert voor datgene wat jij belangrijk vindt. Je krijgt meer rust in je hoofd en ervaart meer balans in jouw leven.

angela's visionboard

Ook gaan we aan de slag met jouw mindset, want deze is allesbepalend voor jouw geluk!

Mindset

Zo laat ik jou zien dat jij, door aan de slag te gaan met jouw gedachten, jouw eigen geluk in de hand hebt en er zelf verantwoordelijk voor bent. Die schitterende 9 kun jij zelf creëren! Het is letterlijk wat je er zelf van maakt.  En besef dat je leven zeker niet altijd en alleen maar leuk zal zijn. Bovendien krijgen we allemaal met tegenslagen te maken. Maar ik leer je tijdens de challenge hoe je om kunt gaan met deze kleine, maar ook de grote tegenslagen in je leven. En daarnaast laat ik jou zien waarom het belangrijk is om te genieten van de kleine dingen en dankbaar te zijn voor wat je al wel hebt.

Daarnaast krijg je nog veel meer tips en voorbeelden die jou op weg zullen helpen!

Deze CHALLENGE is perfect voor jou wanneer:

Jij zwanger of net mama bent.
Juist in deze fase van jouw leven verandert er van alles en komt er van alles op je af. Hoe ga je er voor zorgen dat je van deze bijzondere tijd optimaal kunt genieten? Uitdaging is om er voor te blijven zorgen dat jij jezelf niet vergeet en goed voor jezelf blijft zorgen! Want alleen wanneer jij zelf lekker in je vel zit zal je ook de leukste mama voor jouw kindje(s) zijn! Gun het jezelf om naast het geluk van jouw kindje(s) ook aan jouw eigen geluk te (blijven) werken!

Je de regie over jouw leven wil krijgen
Het je het gevoel enorm geleefd te worden? Laat je anderen bepalen hoe jij jouw leven leeft? Een bomvolle agenda, voor je gevoel altijd en alleen maar aan het rennen voor anderen, geen tijd voor je eigen passies, naar je werk gaan zonder zin…altijd ‘ja’ zeggen terwijl je ‘nee’ denkt…tijd om nu dan eindelijk écht voor jezelf te gaan kiezen, zelf keuzes te maken en je eigen koers te gaan varen!

Je droomt over een eigen onderneming
Je hebt een geweldig idee om voor jezelf te beginnen, maar je durft niet door te zetten en ziet te veel beren op de weg óf je wilt dolgraag ondernemen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Ook dan ben ik er om jou op weg te helpen! Als ondernemer geloof ik heel sterk in het starten van je eigen onderneming en dat je vanuit jouw passie heel ver kunt komen.

Je je dromen om wil zetten naar doen
Je hebt een bepaalde droom en/of wensen, maar je durft ze (nog) niet om te zetten naar werkelijkheid. Wat houdt jou nu nog tegen? Heb je bijvoorbeeld de wens om in het buitenland te wonen of zou je graag op een ander gebied in jouw leven een verandering zien, bijvoorbeeld je fitter willen voelen, ook dan help ik jou graag verder!

Voor EURO 385,- incl. BTW leer jij hoe jij die schitterende 9 kunt bereiken!
We komen dan 3 keer bij elkaar om aan de slag te gaan voor jouw geluk. Het is aan jou of we dan gezellig samen een koffietje gaan drinken/een lunch doen (ik trakteer!), samen gaan wandelen, bij jou of mij thuis aan de slag gaan. Als jij je er maar goed bij voelt!

angela ligtenberg-hinten

Is de Challenge niet wat je had verwacht? En stop je na onze eerste sessie? Dan krijg je direct je geld terug.

Ik ben flexibel en bied ook de mogelijkheid binnen jouw tijd en budget aan de slag te gaan voor jouw geluk. Neem gerust contact met mij op en dan kletsen we over de mogelijkheden voor jou!

Ik ga de Challenge aan!
Keer terug naar Home